Jobbe hos oss

Forside,

Bli med i gjengen

Vær midt i smørøyet!

Ledige stillinger

Grunner til at vi jobber her.

Noe for deg også, mon tro?
Tristian og Martin som gir en high-five på en kai i Oslo.

Jobb med de råeste selskapene i verden - á la carte.

Ingen kan garantere drømmeoppdraget, men hos Techfolk garanterer vi at du sitter i førersetet. Det hjelper også en smule at vi jobber med Kahoot!, Vipps, Ruter, NRK, Finn.no, Tidal, Elhub og flere av de kuleste selskapene i verden.

Ikke ansatte. Kompanjonger.

Hos Techfolk er alle i ledergruppa. Vi tror på at ledelse kommer av engasjement og relevans, ikke alder. Dette gjør at alle kan ta ansvar og sette preget sitt på Techfolk, uten å være begrenset av ansiennitet eller tittel.

Hjelp til å utnytte potensialet ditt.

Techfolk har en egen mentor-tjeneste som tilbyr støtten du trenger for å utvikles. Dette inkluderer personlig coaching og leveransestøttte, samt hjelp til å utnytte den fulle kraften i Techfolk.

Så, vil du ta en prat?

Det vil Silje også!
Bilde av Silje

Techfolk har samlet en knalldyktig gjeng med flotte og varme mennesker, som digger å dele kunnskap og erfaringer. Og ikke minst har vi det moro sammen. Vi vil gjerne snakke med deg som brenner for brukeropplevelse eller teknologi, og som ønsker å gjøre visjoner til virkelighet. Pling eller send en e-post til vår hyggelige danseløve Silje for å ta en kaffe og bli bedre kjent med oss.