Skryteveggen

Forside,

Skryteveggen

Vi er stolte av å ha hjulpet visjonære selskaper med å lage god butikk og digitale tjenester som er nyttige for folk

Vi bygger fremtidens mobilitet med Fleks
Fleks

Vi bygger fremtidens mobilitet med Fleks

Sammen med Fleks har vi gjort det enklere og mer fleksibelt å leie bil. På samme måte som man abonnerer på treningssenter eller mobil, betaler man en sum hver måned for å ha en bil. Bilhold har aldri vært mer fleksibelt! Vi hjalp Fleks med å lansere en helt ny portal som lar bedriftskunder abonnere på en bilflåte hvor det er enkelt å administrere og holde kontroll på tilganger for alle sine ansatte.

Engasjerende læring med Kahoot!
Kahoot!

Engasjerende læring med Kahoot!

Hos Kahoot! har vi jobbet med å gjøre læringsressurser tilgjengelige for elever. Lærere kan nå velge hvilke ressurser som skal deles med elevene. Ved å skanne en QR-kode får elevene enkel tilgang til premiumfunksjoner som vanligvis krever betaling, samt tilgang til Kahoot! Kids-appen og andre læringsapper for elever. Dette bidrar til å gjøre læring enda mer engasjerende og gøy ✨

Interaktivitet med NRK
NRK

Interaktivitet med NRK

Hos NRK har vi hjulpet til med å lage løsninger som lar brukere interagere og delta i NRK sitt innhold. Dette inkluderer blant annet avstemningen til MGP, Maskorama, Stjernekamp og Jule/påskenøtter. Brukervennlighet og universell utforming står i fokus når man skal lage løsninger som er enkle å forstå og skal tåle tusenvis av brukere. Behovet for en plettfri brukeropplevelse er kritisk når man har hele Norge som potensielle brukere.

Enkel betaling med Vipps
Vipps

Enkel betaling med Vipps

Vipps gjør det veldig, veldig enkelt å betale eller identifisere seg. Det er et fantastisk produkt, og vi har hatt gleden av å bidra i flere sentrale løsninger som forenkler livet til folk. Betalinger har vært underliggende for alle våre bidrag, og inkluderer onboarding for bedrifter, transaksjonshåndtering, KYC, anti-svindel, AML, databehandling, API-utvikling mot bankene og mobilapplikasjonen på iOS. Kult sant?

Finn det du leter etter på FINN.no
Finn.no

Finn det du leter etter på FINN.no

FINN.no er er Nordens største markedsplass for sirkulær økonomi, og vi har vært så heldige å få hjelpe til på en rekke leveranser i flere år. Dette inkluderer videreutvikling av tjenester som plattform, betaling og meldinger, samt nyutvikling av fantastiske tjenester som Fiks Ferdig og HONK bilabonnement. Vi har jobbet på alle faser i livsløpet frem til lansering og vedlikehold, noe vi synes er råkult.

Visjonærer vi har jobbet med