Tjenester

Forside,

Vi gjør det enklere å lykkes digitalt

Din venn i teknologi og design

Utvikling

Vi har engasjerte utviklere som bistår med å realisere digitale visjoner. Behøves det utvikling av nye digitale løsninger, skytjenester eller systemutvikling av den gamle skolen, stiller vi med masse kompetanse og energi. Vi samarbeider gjerne om å definere hva som skal oppnås og hvordan vi kommer dit, før vi tar frem verktøykassa og koder i vei.

Tre kollegaer som sitter og jobber i en sofa.
Kollegaer som henger opp store post-its på et vindu.

Design

Man kan ha fantastisk teknologi under panseret, men det er brukeropplevelsen som gjør at motoren virkelig kommer til sin rett. Vi har lidenskapelige designere som vet hvordan man jobber for å forstå menneskene som skal bruke en tjeneste, og organisasjonen som skal levere den. Slik former vi digitale produkter som begeistrer både bruker og butikk.

Slik jobber vi

Vi gjør det enklere for kundene våre å lykkes digitalt ved å levere konsulenter og team som bidrar med kompetanse, fart og fleksibilitet. Vår erfaring viser at tett samarbeid legger grunnlaget for leveranser med høy presisjon og verdifulle resultater. Derfor jobber vi gjerne smidig, kryss-funksjonelt og samlokalisert med kundene våre.

Bilde av techfolk event Bærekraft x Kvinner i tech

Den fulle kraften av Techfolk

Magien ligger i vår kollektive erfaring fra ledende teknologimiljøer. Dette utnyttes ved at alle oppdrag tilknyttes kompetansegrupper på tvers av teknologier, domener og metoder. Slik kanaliserer vi den samlede kunnskapen vår til hver kunde.

Ta en titt på skryteveggen vår
  • Bilde av Kahoot
  • Bilde av Ruter
  • Bilde av RiksTV
  • Bilde av Vipps
  • Bilde av Fleks
  • Bilde av Pexip
Ta en titt på skryteveggen vår

Vi elsker teknologi

Vår lidenskap for teknologi driver oss til stadig å utforske nye områder. Derfor er vi i stand til å møte visjonærenes behov med den verktøykassa som kreves.